Naša življenja so polna trenutkov, občutij, dogodkov, ki jih je vredno zabeležiti,

pa naj bo to v soju studijskih luči, v objemu narave, v zavetju vašega doma ali kjerkoli drugje.

POROKA

Fotografiranje porok je najina strast, je nekaj, k čemur vleče srce. Je izziv. Je pričakovanje nečesa novega in vznemirljivega. Je nekaj neponovljivega. Prav zato si vsaka poroka zasluži vso najino pozornost, ne glede na to, kolikšen del poročnega dne beleživa. Želiva, da bi spomin na poročni dan kljuboval času. Da bi vama najini foto zapisi tudi po več letih obujali občutke, ki so vaju prevevali na dan vajine poroke… vznemirjenje, pričakovanje, srečo, z ljubeznijo nabito ozračje… Dan, ko bosta tudi uradno začrtala vajino skupno pot, vajino prihodnost, bova v foto objektiv ujela kreativno, sodobno, tudi z elementi reportažne fotografije. Ker fotografiranje poroke zahteva individualen pristop, se cena oblikuje glede na obseg beleženja poročnega dne.

LIFE

 Srce vztrepeta vedno, ko uzre novo življenje, ko zasliši otroški smeh, ko vidi nežen dotik, ko začuti veselje ljudi, ki so mu blizu. Da občutki ne bi šli v pozabo, vam nudiva  tudi:

» portretno fotografiranje nosečnic, dojenčkov in otrok,

» družinsko fotografiranje,

» predporočno oziroma zaročno fotografiranje,

ki se lahko opravi pri vas doma, v najinem studiu ali na drugi izbrani lokaciji. Storitev zajema dve uri fotografiranja ter od 30 do 50 obdelanih fotografij v polni resoluciji na digitalnem mediju.

   Posebne prelomnice v naših življenjih so tudi verski obredi, zato vam nudiva tudi

» fotografiranje krsta, obhajila in birme.

Storitev zajema fotografiranje obreda, fotografiranje po končanem obredu pred oltarjem (samostojno, z botri in z družinskimi člani), skupinsko fotografiranje, spominsko mapo z najmanj 5 fotografijami velikosti  13×18 cm ter dostop do vseh obdelanih fotografij v polni resoluciji v zaščiteni spletni galeriji.

STUDIO

 Saj veste, kako to gre… Včasih si zaželiš narediti in doživeti nekaj novega in zabavnega, pa čeprav brez pravega vzroka. Morda pa rabiš nekaj res dobrih posnetkov za objavo na fejsbuku ali drugje na spletu. Morda za darilo prijatelju ali družinskim članom. Ali za vabilo na poroko ali drug pomemben dogodek. Morda pa za poslovne namene, na primer za predstavitev na spletni strani…

 Sodobno opremljeni studio je vsekakor prava izbira, najsi gre za fotografiranje oseb ali predmetov.